Vlees afhalen of thuisbezorgen

Is je winkelmandje gevuld, dan kunt U aangeven hoe U het pakket bezorgd wilt hebben.

Afhalen:

U kunt uw producten afhalen in onze winkel in Meerlo.

Adres:

Hoofdstraat 11

5864 BC Meerlo

Thuisbezorgen:

Thuisbezorgen is mogelijk binnen een straal van 10 km berekend vanuit onze postcode 5864.De kosten hiervoor zijn €7,50. Woont u net iets verder dan 10 km neem dan even contact met ons op.

Pakketdienst:

Online vlees niet zelf ophalen uit onze winkel, maar laten thuisbezorgen via de post. We kunnen ons voorstellen dat U daar onwennig tegenaan kijkt. Hoe gaat dat verzenden?  Kan je het pakket afhalen? Is het veilig? Hier willen we alvast wijzen op PakjeGemak afhalen op een locatie vlakbij! Je hoeft dan niet thuis te blijven. Hieronder meer informatie hier over.

Ons vlees laten wij bezorgen via de pakketdienst van PostNL. Maandag t/m zaterdag worden de pakketten bezorgd.

Bij bezorgen is het natuurlijk van groot belang dat je wel thuis bent! Mocht je onverhoopt niet aanwezig zijn dan probeert PostNL het de volgende dag nog eens. Maar eigenlijk is dat bezorging op de eerste dag het beste! Lees hier meer. We vragen de bezorger wel met een fel oranje sticker het pakket bij afwezigheid bij de buren af te leveren.

Het pakket kan, als je voor 12 uur bestelt, al de volgende dag worden afgeleverd. Je kan ook aangeven dat je op een andere dag het pakket wilt ontvangen. Je ontvangt de dag voor afleveren per email een track en trace code, zodat jezelf kan nagaan waar het pakket zich in de keten bevindt en wat de verwachte aflevertijd is.
De bezorgkosten bedragen € 8,95.

Voor OKvlees.nl staat je veiligheid voorop. We hebben daarom ook veel tijd besteed aan het goed neerzetten van het verzenden. Bij verzenden via PostNL wordt het vlees diepgevroren in een recyclebare doos met isolatie gedaan. Om het vlees bevroren te houden wordt droogijs (*) toegevoegd. Dit droogijs zorgt ervoor dat het vlees zeker 36 uur onder de -20ºC blijft. Als het vlees onverhoopt dan toch ontdooit aankomt door vertragingen in het verzenden, dan kun je het pakket retourneren.

De veiligheid en de kwaliteit van het product zijn ook een reden geweest om het vlees bevroren aan te bieden. Mocht het vlees onverhoopt ontdooit arriveren, dan is duidelijk dat er iets fout is gegaan. Zwart-wit. En dat draagt bij aan de veiligheid en aan de kwaliteit van het vlees dat je eet!

 

Wilt u het , of op een locatie in uw woonplaats. Je kan dan bijvoorbeeld ook in de avonduren, na je werk, het pakket afhalen!  Zie voor meer informatie ook onder ‘het bezorgen van vlees’. Vervolgens kies je wanneer je het pakket wilt ontvangen of afhalen. Bestel je voor 12 uur, dan kan het pakket de volgende dag geleverd worden.

Betalen gaat via Ideal of Paypal.

Het kan natuurlijk wel zo zijn dat je wat assistentie wilt hebben bij het vlees bestellen bijvoorbeeld. Schroom dan niet en benader ons! 0478-691803

Een belangrijk punt. Vlees is een natuurproduct. Het gewicht per portie, zeker in de ambachtelijke omgeving, varieert daardoor. De ene karbonade is zwaarder dan de andere. Daarom weegt een slager je bestelling ook altijd af. In de webwinkel van Slagerij van de Pasch staan gemiddelde gewichten vermeld, met daarbij de prijs van dat gewicht. Als je bestelling binnen is worden de producten gescand en de totale factuur opgemaakt. Per product kan het gewicht afwijken van het gewicht vermeld in de webwinkel! Maar, de totale factuur is minimaal gelijk aan het betaalde bedrag. Is de waarde hoger, dan heb je een meevaller.

Mocht onverhoopt het bedrag lager zijn dan voegen we een extra product toe om het bedrag alsnog kloppend te maken.

Slagerij van de Pasch